image Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë edhe sot - Sinjali

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë edhe sot

news image

KEDS ka njoftuar se në disa zona të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, shkruan Gazeta Sinjali.

Këto ndërprerje do të jenë për shkak të punimeve në rrjet, që janë të rëndësishme për sigurinë e sistemit

Njoftimi i plotë nga KEDS:

16.12.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1 (kodi: 19000040167 ) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (Kodi: 11000008 ) nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër dhe Xh.Ibishi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit- ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kVnr.28 Museu 1 (kodi: 11000011) prej orës 10:00 – 13:00

Vendet: Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu dhe rr.A.Rrustemi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit- ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

4.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.22 Shaip Kamberi (Kodi: 11000005) prej orës 11:00-11:15 dhe 14:30-14:45

Vendet: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr. Shaip Kamberi dhe rr. Robert Gajdiku.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Bajram Curri (kodi: 11000005125) nga ora 11:00 deri 14:45

Vendet: Një pjesë e rr. Xhelal Mitrovica, një pjesë e rr. Rrustem Hyseni

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit- ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit- ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ferma (kodi: 63000011) nga ora 10:30 – 14:30

Vendet: Fshatrat Livoç i Epërm.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit- ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabilimenti për Maqitevë nga ora 12:00 deri 15:00

NS 10/0.4kV Dvoran Kodi: 32000002019)

NS 10/0.4kV Pishina Mushtisht (Kodi:32000002024)

NS 10/0.4kV Osmani Mushtisht(Kodi:32000002026)

NS 10/0.4kV Delloc (Kodi:32000002027)

NS 10/0.4kV Maqiteva I (Kodi:32000002028)

NS 10/0.4kV Maqiteva II (Kodi:32000002029)

NS 10/0.4kV Ismet Hajdari Delloc (Kodi:32000002032)

NS 10/0.4kV privat Mushtishtë (te Ura e Delovcit) (Kodi:32000002039)

NS 10/0.4kV (Kodi:32000002055)

NS 10/0.4kV Vraniqi I (Kodi:32000002014)

NS 10/0.4kV Vraniqi IV (Kodi:32000002022)

Vendet: Një pjesë e Vraniqit, një pjesë e Mushtishtit, Dellocit dhe Dvoranit.

Arsyeja: Aktivizimi i segmentit 10(20)kV për Maqitevë.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Heset Quza (kod: 40041001231) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Xhevë Lladrovci.

Arsyeja: Vendosja e kabllit 4x70mm2 Al sipas projektit.

16.12.2021

Ndërprerje emergjente – Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TR 1 ana 35kV dhe 10kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe NS 35kV Mazgit dhe Prishtina I prej orës 12:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika, Amortizatoret, Ambasada Amerikane, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumice, Betoniera, Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-së, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, Lagjja Kalabria, Banesat e Arabeve, EULEX-i, Aragoniti, Fakulteti i Bujqësisë, Elkos, Hiberna FM, Karabinierët italianë, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK, Bercom, Simetronix, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Buçaj, Rekalitë, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, Kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI, Ambasada Amerikane, ENK invest grup, Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Furra-Zona industriale, Don Bosko, Policia, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve), Prugovci-1 (te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshëem, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betoniera private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Iber Lepenci.

Arsyeja: Intervenimi urgjent që duhet të bëhet në TR 1 110/35/10 kV në NS Prishtina 1.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabilimenti për Maqitevë  nga ora 12:00 deri 15:00

NS 10/0.4kV Dvoran Kodi: 32000002019)

NS 10/0.4kV Pishina Mushtisht (Kodi:32000002024)

NS 10/0.4kV Osmani Mushtisht (Kodi:32000002026)

NS 10/0.4kV Delloc (Kodi:32000002027)

NS 10/0.4kV Maqiteva I (Kodi:32000002028)

NS 10/0.4kV Maqiteva II (Kodi:32000002029)

NS 10/0.4kV Ismet Hajdari Delloc (Kodi:32000002032)

NS 10/0.4kV privat  Mushtishtë (te Ura e Delovcit) (Kodi:32000002039)

NS 10/0.4kV (Kodi:32000002055)

NS 10/0.4kV Vraniqi I (Kodi:32000002014)

NS 10/0.4kV Vraniqi IV (Kodi:32000002022)

Vendet: Një pjesë e Vraniqit, një pjesë e Mushtishtit, Dellocit dhe Dvoranit.

Arsyeja: Aktivizimi i segmentit 10(20)kV per Maqitevë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin