image Këndimi gjatë seksit tregon siguri, përvojë dhe pozitivitet
[wp-story id="814678"]

Këshilla

Këndimi gjatë seksit tregon siguri, përvojë dhe pozitivitet

news image

Përjetimet dhe emocionet gjatë procesit të marrëdhënieve seksuale janë të ndryshme nga personi në person.

Ka shumë të tillë që preferojnë që partneri i tyre të këndojë gjatë seksit.

Konsiderohet se njerëzit këndojnë gjatë seksit si një mënyrë për të shprehur më lirshëm emocionet e tyre, shkruan Quora.

Ka disa lloje të këndimit gjatë seksit, siç është ai i ekzagjeruari që ndodh si përgjigje ndaj emocioneve të forta, këndimi më i butë që nënkupton pasionin dhe një tjetër që bëhet në rast ankimi.

Ndryshe, disa konsiderojnë se këndimin gjatë seksit tregon siguri, përvojë dhe pozitivitet në këtë aktivitet.

/GazetaSinjali/