image KEDS njofton se në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër - Sinjali

KEDS njofton se në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër

news image

KEDS ka bërë të ditur se në cilat vende do të ketë punime dhe ndërprerje të rrymës gjatë ditës së enjte, shkruan Gazeta Sinjali.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

02.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Mitrovicë

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet në stabiliment drejtimi Vllahi:

TS 10/04 kV Zhazhi 1 (kodi 70000104028) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Zhazhi 2 (kodi 70000104029) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Vllahi (kodi 70000104030) prej orës 09:00 deri në ora16:00.

TS 10/04 kV Vllahi e Re (kodi 70000104031) prej orës 09:00 deri në ora16:00.

TS 10/04 kV Zijaq (kodi 70000104032) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Dedi (kodi 70000104033) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Zabergjë (kodi 70000104034) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Selac 1 (kodi 70000104035) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Selac 2 (kodi 70000104036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Selac 3 (kodi 70000104037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Maxherë (kodi 70000104038) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Melenicë 1 (kodi 70000104039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Melenicë 2 (kodi 70000104040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Te Kulla Isa Boletini (kodi 70000104041) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Kulla Isa Boletini (kodi 70000104027) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Boletini (kodi 70000104044) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Lipa Rahovë e Re (kodi 70000104006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Mani Trans (kodi 70000104043) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Pompat e ujit (kodi 70000104042) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

TS 10/04 kV Lipë-Pompat (kodi 70000104007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Zhazh,Vllahi,Zijaq,Dedi,Zabergj,Selac,Maxher,Melenic,Boletin dhe Lipa.

Arsyeja:Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet në stabiliment drejtimi Vllahi:

Dalja 10 kV Runiku (kodi 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Suriganë, Radishevë, Qitakët, Leqinë, Tërrnovc,Klinëe Epërme, LagjjetMecini dhe Berani, Çubrel dhe Kotorri.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe kontrollimi i trafostacionit dhe linjës, ndërrimi i Izolatorëve etj.

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (kodi 80080012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe,Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja:Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica (kodi 82082005) prej orës 11:00 deri në ora 12:30.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm dhe demontimi i shtyllës së vjetër.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Arsim Rexha (kodi 81000116364) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

TS 10/04kV TS 350 (kodi 81000116367) prej orës 11:00 deri në ora15:00.

Vendet: TS Arsim Rexha dhe te Xhamia e mulla Jusufit.

Arsyeja:Ndërrimiitëgjithakabllovetëqarqeve AC dhe DC.

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hajkobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00 deri në ora16:00.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku I (kodi 16023001) prej orës 11:00 deri nëora 12:00.

Vendet: Parku I.

Arsyeja:Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV A02 PLASTIKA (kodi 16023004) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Plastika.

Arsyeja:Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zabel i Ultë (kodi 16023006) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet:Shtrubullove, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët dhe Poterku.

Arsyeja:Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV A19 KosmonteFoods (kodi 16023019) prej orës 14:00 deri në ora15:00.

Vendet: Kosmonte Foods.

Arsyeja:Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NgaTS 35/10kV Fushë- Kosova II do tëndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi 15018007) prej orës 10:00 deri në ora14:00.

Vendet:Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja:Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

NgaTS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kVMilloshevë (kodi 15019005) prej orës 10:30  deri në ora 11:30.

Vendet:Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja:Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë dhe ndërprerësit kufizues.

NgaTS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kVPrugovc (kodi 10013012) prej orës 10:30  deri ne ora 14:00

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Promontim i 3 shtyllave 10[kV] në Rimanishtë.

Gjilan

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivovë (kodi 60024003) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë,Vuçak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Nga TS 35/10 kV Zhuri do tëndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusht-Gorozhup (kodi 30035008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë e Zhurit.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

03.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Rr.MujoUlqinaku.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

Nga TS 110/10 (20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Qyteza Pejton 1(kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet:  Rr.MujoUlqinaku.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Nga TS 220/10kV Drenasdo tëndërprehet:

TS.10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS Lagjja e Spitalit 3   (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora18:00.

Vendet:  Rr.Muharrem Fejza-një pjesë.

Arsyeja: Kalimi i kyçjeve shtëpiake në panela të tensionit tëulët.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (kodi 15019005) prej orës 10:30 deri në ora 11:30.

Vendet:Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë dhe ndërprerësit kufizues.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (kodi 10013012) prej orës 10:30 deri ne ora 14:00

Vendet:Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja:Promontimi 3 shtyllave 10[kV] në Rimanishtë. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: