image KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende - Sinjali

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende

news image

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së sotme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodhë për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

Njoftimi:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (kodi 16023003) prej orës 10:00 -10:30  dhe nga ora 14:00-14:40

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i  urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shpk “Graniti&Co”-Kleqkë (kodi: 16023003229) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Novosellë- trafoja e vjetër (kodi:16023003072) prej orës 10:00 deri në ora 14:40

TS 10/04 kV Divlak (kodi: 16023003074) prej orës 10:00 deri në ora 14:40

TS 10/04 kV Kleqkë e re (kodi: 16023003194) prej orës 10:00 deri në ora 14:40

Vendet: Kleqkë, Graniti&Co, Novosellë dhe Divlak.

Arsyeja: Vendosja e nëntë (9) shtyllave të betonit TM me konzolla dhe si dhe e përçueseve ekzistues në segmentin Novosellë- Kleqkë.

3.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekollë Hajkobillë (kodi:14016004 ) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit,  pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Llausha (kodi: 74000011 ) prej orës 10:00  deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica-Saraj, Afër Stadionit (një pjesë), Bajram Zena-Saraj, Ilaz Kodra (një pjesë), Kuvendi i Kaçanikut-Saraj (një pjesë), Nëna Tereza-Saraj, Rasim Kiqina (një pjesë), Likuiduesit e Shtabit 1945-Saraj (një pjesë), Nak Berisha-Lagjja II (një pjesë) dhe Ulpiana (një pjesë); Fshatrat: Llaushë, Llaushë, Llaushë-Lagja Geci dhe Lagja Rrecaj (një pjesë) dhe Polac (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit – mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i transformatorit të nën-ngarkuar.

2.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Tërnavci (kodi: 74000012 ) prej orës 12:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventiv, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

3.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Sitnica (kodi: 70000103) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Afrim Zhitia, Agim Ramadani, Agim Hajrizi,  Avni Shabani, Besim Nuka, Brigada 141 (një pjesë), Bushatasit (një pjesë), Evlia Çelebia, Kumanovska, Kemajl Ataturku, Rexhep Mitrovica (një pjesë), Selim Berisha (një pjesë), Shemsi Ahmeti, Zelengora (një pjesë), Sheshi Mehë Uka (një pjesë), Sheshi Isa Boletini (një pjesë), Sheshi Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Agim Hajrizi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kontrollimi shtimi vajit TS, rregullimi ndarësve të TS Azbest 1 dhe 2.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Onix (kodi: 50052006) ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc  si dhe Brre-Onix-Solar.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit,ndërrimi i shtyllave të thyera.

Kemi burim të energjisë së ripërtërtshme Onix-Solar.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (Kodi: 30035006) nga ora 08:00 deri 11:00

Vendet: Poslishtë, Grazhdanik, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Murademë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e Re (kodi: 31000030) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë); fshatrat: Korishë (një pjesë), Legjendë, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

Nga NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Rogana (kodi: 62000012) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndarësit linjor në degëzimin për Behovite.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj H04 – do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpce  (kodi 400440) – H02 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 4 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442,400443, 400444 dhe 400445) prej orës 10:30  deri në ora 14:30.

Vendet: Shtërpce dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovica, Jazhincë, Sevcë, Vrbeshticë dhe Vikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC –  Viçë –  Matkos Group.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, testimi i SCADA-s ne stabilimentin HC-Viqa dhe ndërrimi i shkarkuesve të mbitensionit 35 [kV] në ardhje, TR – 1 dhe TR – 2.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin