image KEDS-i paralajmëron ndërprerje të rrymës në këto vendbanime - Sinjali

KEDS-i paralajmëron ndërprerje të rrymës në këto vendbanime

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë, ka njoftuar për vendet që do të mbesin nesër dhe pasnesër pa rrymë, shkruan Gazeta Sinjali.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

12.03.2021

Prishtinë

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 28 Nëntori (Kodi:11000003) prej orës 11:00 – 11:10 dhe 14:00 – 14:20.

Vendet: Shkolla Teknike, Kasollat, Rr.Haxhi Zeka, Rr.Qameria, Rr.Nazim Gafurri, Rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Qameria 1 (Kodi:11000003012) prej orës 11:00 – 14:00 .

Vendet: Rr.Haxhi Zeka, rr.Oso Kuka, rr. Nikolle Ivanaj, rr. Lidhja e Prizrenit ( një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjakovë

NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi:80080006) prej orës 11:00 – 16:00 .

Vendet: Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit lijnor në LP.

Pejë

NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Grabanicte (Kodi:52000103006) prej orës 09:00 – 11:00 .

Vendet: Rr.Klinë- Gurakoc ( një pjesë).

Arsyeja: Montimi i kabllos ABC – evitim i rreziku

13.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

Në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Besiana (kodi:14000004022) prej orës 08:00 – 12:00

Vendet: Rr. Zahir Pajaziti( një pjesë) , rr. M-25 (një pjesë)

Arsyeja: Kyçja e daljeve të reja 0.4kV.

Në TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (kodi:161000005) prej ores 09:00 – 13:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Vukovci

Arsyeja: Energjizimi i TS-ave të ri.

Ferizaj

Në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujëvara (kodi:40041011) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi, Barakat.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Në TS 35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sherret (kodi:40040003) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit, Rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja.

13.03.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 10:00 -12:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Kyçja e TS Blindës së Re 1000 kVA dhe eliminimin e TSSH Ekzistuese, dhe kalimin e konsumatorit ekz. me shifër DPZ-9059994 ne TS-in e ri, si dhe vendosjen e GM për traforegjion.

Gjakovë

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 10:00 – 10:30 dhe nga ora 12:30 – 13:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS.10/04KV TS:SH.PROFESIONALE (Kodi: 82082006002) prej orës 10:00 – 13:00.

Vendet: Shkolla profesionale

Arsyeja: Ndarja fizike e panelit TU me kthinat TM sipas vërejtjeve të Pranimeve Teknike.

Ferizaj

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 07:30 – 10:30

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega .

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 me të gjitha pajisjet adekuate sipas PEE.

Prishtinë

TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet stabiliementi 10 kV. TS-et që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV “AKEA” Arberi ( Kodi: 12000012131) prej orës 09:00- 17:00

TS 10/0.4 kV Mentor Beqiri “MAB” sh.p.k ( Kodi: 12000012187) prej orës 09:00- 17:00

TS 10/0.4 kV Bujar Berisha NSH “Vllezërit Berisha ( Kodi: 12000012194) prej orës 09:00- 17:00

TS 10/0.4 kV Kushtrim Shefki Gashi ( Kodi: 12000012169) prej orës 09:00- 17:00

Vendet: Akea, Mab sh.p.k, Vllezërit Berisha, TS Kushtrim Gashi. .

Arsyeja: Ngritja e TS në nivelin e rrugës, sipas vërejtjeve të PEE./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: