image Inteligjenca artificiale tani koordinon alarmin e orës me motin - Sinjali

Impromptu/ Inteligjenca artificiale tani koordinon alarmin e orës me motin

news image

Përmes inteligjencës artificiale tani mund të përshtatet alarmi i orës me motin.

“Google” ka njoftuar se ka shpikur një aplikacion për të përpunuar zilet e orës në mënyrë që mund të përshtaten me faktorë të ndryshëm, siç janë koha meterologjike dhe ora.

Risia quhet “Impromptu” dhe debuton si një orë alarmi “inteligjente” me funksione të ngjashme me një smart spiker të integruar të kompanisë Google.

Bazuar në teknologji ‘’Impromptu’’ propozon muzikë të ndryshme për orën e alarmit bazuar në motin, temperaturën dhe kohën e ditës.

Funksioni tani për tani është i kufizuar, por në të ardhmen ardhja e saj pritet edhe në pajisjet e tjera inteligjente me Google Assistant.


Shpërndaje artikullin