image Instagram VS realiteti, çfarë fshehin blogeret nga udhëtimet e tyre?

Internet

Instagram VS realiteti, çfarë fshehin blogeret nga udhëtimet e tyre?

news image

Në epokën e sotme dixhitale, platformat e mediave sociale kanë revolucionarizuar mënyrën se si i drejtohemi një audience. Mes shumë platformave, Instagram spikat si një nga më të njohurat për përmbajtjen e tij tërheqëse vizualisht dhe të kuruar.

Me një sërë filtrash, mjete redaktimi dhe foto të kompozuara në mënyrë perfekte, Instagram ka krijuar një botë virtuale ku gjithçka duket në mënyrë perfekte.

Megjithatë, një tendencë në rritje në platformë po hedh dritë mbi kontrastin e thellë midis “versionit të Instagram ” shumë të kuruar dhe “realitetit  shpesh të pafiltruar dhe më pak magjepsës.

Trendi ” Instagram vs Reality ” ka pushtuar internetin.

Përdoruesit tani po zgjedhin të ndajnë pamje të pafiltruara, të pamodifikuara duke reaguar ndaj standardeve joreale të bukurisë dhe përsosmërisë të përjetësuara nga platforma.

/GazetaSinjali/