image Inspektorati gjen produkte me afat të skaduar në marketet e Podujevës

Siguri

Inspektorati gjen produkte me afat të skaduar në marketet e Podujevës

news image

Drejtoria e Inspektoratit ka bërë të ditur se ka zhvilluar një aksion në verifikimin e produkteve ushqimore rreth skadencës së tyre në Komunën e Podujevës.

Lidhur me këtë rast Inspektorati ka hasur në sasi të konsiderueshme të produkteve me afat të skaduar në markete të ndryshme dhe ka bërë konfiskimin dhe asgjësimin e mallit.

Pas këtij aksioni Drejtoria e Inspeksionit ka njoftuar edhe Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë për të ndërmarrë masat e nevojshme në gjobitjen e këtyre marketeve.

Mund të jetë një imazh i ushqime
Mund të jetë një imazh i ushqime dhe ambiente të brendshme
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

/GazetaSinjali/