image IKShPK i bën thirrje qytetarëve: Ajri jo i shëndoshë, të kenë kujdes personat e ndjeshëm

Kosovë

IKShPK i bën thirrje qytetarëve: Ajri jo i shëndoshë, të kenë kujdes personat e ndjeshëm

news image

Ajri në Prishtinë edhe sot rezulton që të jetë tepër i rëndë dhe i rrezikshëm.

Insituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë thirrje që personat e ndjeshëm të mos i ekspozohen këtij ajri duke mos dalë në vende me ajër të ndotur në mëngjes dhe mbrëmje, dhe të mos i ajrosin shtëpitë e tyre kur ajri është kaq i ndotur.

“Kujdes pēr personat e ndjeshēm! Ajri jo i shēndoshẽ!” është mbishkrimi që ky institut ia ka vënë postimit në Facebook ku ka ndarë disa këshilla dhe udhëzime rreth të mbrojturit nga ajri i ndotur.

/GazetaSinjali/