COVID-19

Të infektuar

140

Të sheruar

23

Të vdekur

1

Stili/ Hëngrën të dyja të njëjtën mollë, vrasësja shpëtoi, shoqja e saj jo. Si e vrau?

news image

Ju duhet të keni aftësi të jashtëzakonshme për të konsideruar veten si një agjenti special të FBI. Kandidatët duhet të kalojnë shumë teste dhe t’u përgjigjen disa pyetjeve që mund të tregojnë nëse kanë potencial.

Ne ju sjellim këtë rast në mënyrë që të ndiheni si një agjent special.

Një vrasëse seriale ftoi viktimën e radhës në shtëpinë e saj. Ato kishin darkuar së bashku dhe më pas vrasësja i ofroi një mollë viktimës. Viktima tha se ajo tashmë ishte shumë e ngopur, kështu vrasësja e ndau mollën në dy pjesë. Që në kafshatën e parë “mikesha” vdiq.

Pyetje:                                                                                                                              

Nëse të dyja hëngrën nga e njëjta mollë, pse njëra prej tyre vdiq dhe tjetra mbijetoi?

Përgjigjja:

Vrasësja përdori një thikë të lyer me helm vetëm në njërën anë./Gazeta Sinjali/Shpërndaje artikullin