image Gjeni ekuacionin që po çmend të gjithë përdoruesit e rrjeteve sociale - Sinjali

Gjeni ekuacionin që po çmend të gjithë përdoruesit e rrjeteve sociale

news image

Lojërat vizuale rrisin aftësinë për të vërejtur detaje të vogla ose fuqinë tonë të vëzhgimit.

Ekuacioni i cili po i mundon të gjithë, por më një logjikë të fortë dhe një vëzhgim të përqëndruar , mund t’jua bëjë më të lehtë zgjidhjen.

Rregulloni ekuacionin vetëm duke lëvizur një fije shkrepse.

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:


Shpërndaje artikullin