image Gjatë tetorit dashuria do t’iu trokasë në derë këtyre shenjave të zodiakut

Të tjera

Gjatë tetorit dashuria do t’iu trokasë në derë këtyre shenjave të zodiakut

news image

Jemi në prag të vjeshtës dhe jemi gati për atë që muaji i ri do të sjellë në jetën tonë.

Disa, sigurisht, do të kenë një kohë më të mirë se të tjerët. Dhe kjo sepse ata më në fund do të dashurohen. Ata që i përkasin tre shenjave të mëposhtme të zodiakut, do të ndiejnë flutura në stomak, do të shohin gjithçka të përmbyset në jetën e tyre dhe do të ndjejnë gëzim të paparë. Ja 3 shenjat që do të dashurohen sapo të vijë tetori…

Binjakët

Muaji fillon me mendime shumë pozitive. Ju tashmë e dini se çfarë dëshironi, e keni gjetur me ndjenjat tuaja, ndaj ka mundësi që nga data 3 tetor e në vazhdim të bëni një njohje që do të zhvillohet në dashurinë e jetës suaj.

Luani

Fati është në anën tuaj emocionalisht kur vjen tetori. Kjo do të thotë që do të keni një mundësi të shkëlqyer për të qenë në qendër të vëmendjes që ju pëlqen aq shumë.

Ujori

Tetori do t’ju bëjë të ndiheni sikur jeni në vendin e duhur kur bëhet fjalë për marrëdhëniet. Një person miqësor në jetën tuaj mund të kthehet në një partner jete. Është muaji i duhur në përgjithësi, për të tërhequr këdo që ju intereson në mënyrë romantik