image Fruti mrekulli që mbron shikimin - Sinjali

Fruti mrekulli që mbron shikimin

news image

Është një frut, i cili jo vetëm që është i mirë për shëndetin, si të gjitha frutat, por edhe për mbrojtjen e shikimit, konsumohet rrallë. Ai bën mrekulli dhe vetitë e tij të dobishme janë të panjohura për publikun e gjerë.

Po flasim për kivin, frutin që vjen nga Kina jugore.

Kivi është i pasur me ujë, ndërsa veprimi i tij antioksidant luan një rol kryesor në krahasim me frutat e tjera. Në fakt, kivi përmban një përmbajtje më të lartë të vitaminës C sesa portokalli.

Gjithashtu përmbajtja e tij me fitokemikale me aktivitet antioksidues, si luteina dhe zeoksantina janë mburojë për shikimin tonë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin