image Erërat e forta në vend, KEDS: Po sanojmë dëmet e shkaktuara në rrjet

Sociale

Erërat e forta në vend, KEDS: Po sanojmë dëmet e shkaktuara në rrjet

news image

KEDS ka bërë të ditur se nga erërat e forta të cilat po mbizotërojnë në vend, në disa zona janë lokalizuar prishjet dhe ekipet janë mobilizuar në sanimin sa më të shpejtë të tyre.

Ndërsa në disa zona tjera sikurse është Vushtrria, KEDS ka thënë se për shkak të erërave të forta është e pamundur të intervenohet për momentin, për shkaqe sigurie.

“Qendra Dispeqerike dhe ekipet në terren po vlerësojnë situatën dhe në momentin që u jepet mundësia do të intervenojnë për të sanuar dëmet në rrjet dhe rikthyer energjinë elektrike”.

“Kërkojmë mirëkuptimin e konsumatorëve sikurse kërkojmë që në zonat ku ka erëra të kenë kujdes të shtuar”, apelon KEDS-i.

/GazetaSinjali/