image Enver Peci zgjidhet gjyqtar në Kushtetuese

Politikë

Enver Peci zgjidhet gjyqtar në Kushtetuese

news image

Kuvendi i Kosovës e ka zgjedhur Enver Pecin për gjyqtar të Gjykatës Kushtetuese.

Peci mori 66 vota të deputetëve, nga 87 deputetë që votuan gjithsej nga të cilat tri fletëvotime ishin të pavlefshme.

Pas Enver Pecit, Dukagjin Abdyli mori 31 vota, Bardh Vokshi 35 vota,  Flamur Mrasori 24 vota dhe Valon Hasani dy vota.

Peci ishte i vetmi që arriti të marrë këto vota të nevojshme.

Enver Peci është aktualisht kryetar i Gjykatës Supreme të Kosovës.

/GazetaSinjali/