image Edhe një qytet në Shqipëri që nga nesër në gjendje të jashtëzakonshme
[wp-story id="814678"]

Tërmetet/ Edhe një qytet në Shqipëri që nga nesër në gjendje të jashtëzakonshme

news image

Qeveria e Shqipërisë do të përfshijë nesër edhe Lezhën në perimetrin e statusit të veçantë të gjendjes së jashtëzakonshme nga emergjenca natyrore.

Lajmin e dha vetë kryeministri Rama teksa pa nga afër dëmet në pallate e banesa, ku përsëriti lutjen për durim.

 “Kjo që na ka rënë në kurriz nuk është as shaka, as film, as sfidë e zakonshme e këtij shteti me trup ende të paformuar sa duhet! Kjo është sprovë që tundi tokën shqiptare dhe na këputi në shpirt e në trup! Prandaj gishtin kokës të gjithë së bashku dhe o ia dalim bashkë o hajër nuk bëjmë më kurrë!”, tha Rama.

Më herët qeveria ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në qarkun e Durrësit, Tiranës dhe qytetin e Laçit./Gazeta Sinjali/