image “Duje” e Albina dhe familjes Kelmendi renditet mes këngëve më të klikuara me videoklip në Eurovision

Muzikë

“Duje” e Albina dhe familjes Kelmendi renditet mes këngëve më të klikuara me videoklip në Eurovision

news image

Kënga “Duje” e Albina dhe Familjes Kelmendi është renditur mes këngëve më të klikuara të cilat janë realizuar me videoklip në Eurovision.

Videoklipi i këngës është realizuar para dy ditësh dhe ka arritur të grumbulloj në platformën ‘Youtube’, rreth 150 mijë klikime.

“Duje” kështu radhitet ndër të parat me numër të shikimeve në Youtube në kanalin zyrtar të Eurovisionit.