image Dhjetë filmat që duhet shikuar në dhjetor - Sinjali

Dhjetë filmat që duhet shikuar në dhjetor

news image

Nëse dëshironi që periudha e dhjetorit të ju shkojë mirë, atëherë filmat që ju duhet t’i shikoni në këtë sezon janë një ndër filmat më të mirë të krijuar nga regjisorët e famshëm.

Këta filma luhen nga aktorët me të mirë të Hollywood-it.

Këto janë filmat që BBC Culture ka renditur:

1.Don’t Look Up

Ky film është përzgjedhur në kinematë që të shikohet nga 10 dhjetori, ndërsa në Netflix nga 24 dhjetori.

2. The Matrix Resurrections

Filmi pritet të publikohet ndërkombëtarisht më 22 dhjetor.

3. West Side Story

 Filmi pritet të publikohet më 22 dhjetor.

4. Being The Ricardo

Filmi pritet të publikohet më 10 dhjetor në ShBA dhe Prime Video më 21 dhjetor.

5. Flee

Filmi pritet të publikohet më 3 dhjetor në ShBA.

6. Red Rocket

Filmi pritet të publikohet më 10 dhjetor në ShBA.

7. The Lost Daughter 

Filmi pritet të shfaqet në kinematë e kufizuara amerikane më 17 dhjetor dhe në Netflix nga 31 dhjetori.

8. The Tragedy of Macbeth

Filmi pritet të shfaqet më 25 dhjetor në ShBA dhe Danimarkë.

9. Nightmare Alley

Filmi pritet të shfaqet më 3 dhjetor në Indi dhe më 17 dhjetor në ShBA.

10. Spider-Man: No Way Home

Filmi pritet të publikohet më 15 dhjetor.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: