image Deputetët miratojnë Projektligjin për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedisë
[wp-story id="814678"]

Politikë

Deputetët miratojnë Projektligjin për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedisë

news image

Pas shqyrtimit të dytë të Projektligjit për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, 62 deputetë kanë votuar për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim bashkë me 50 amandamente.

Pjesë e këtij votimi nuk ishin deputetët e opozitës, derisa Kuvendi po vazhdon seancën me shqyrtimin e ligjeve tjera.

/GazetaSinjali/