image Çfarë do të ndodhë sot në vendin tonë
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Çfarë do të ndodhë sot në vendin tonë

news image

  • Instituti i Kosovës për Drejtësi publikon raportin “Mbyllja e kundërligjshme dhe arbitrare e seancave gjyqësore për publikun në çështjet penale”. (Hotel “Sirius”, ora 10:30)
  • Kryetari i Degës së LDK-së në Gjilan, Lutfi Haziri, mban takim me strukturat e partisë. (Restorant “Bodrum”, ora 11:00)
  • Zëvendëskryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Reshat Mexhidi mban konferencë. (Selia e Bashkësisë Islame, ora 11:00
  • Në kuadër të kampanjës humanitare, Petrol Company dorëzon çelësat e shtëpive për dy familje skamnore në Gjakovë. (Rruga “Dergut Vokshi” në Gjakovë, ora 14:30)
  • Bëhet përurimi i Shtëpisë së familjes Aliu në Obiliq.  (Fshati Milloshevë, ora 15:00)
  • Prezantohet kupa e Ligës së Kampionëve. (Sheshi “Zahir Pajaziti”, ora 15:00)