COVID-19

Të infektuar

5118

Të shëruar

2370

Të vdekur

108

Azilkërkuesja nga Kosova bëhet kryetare e komunës së dytë më të madhe në Suedi

news image

Blerta Hoti është zgjedhur kryetare e komunës së dytë më të madhe në Suedi, Göteborg

Ministri i Punëve të Jashtëm i Kosovës në largim, Behgjet Pacolli, ka njoftuar se Hoti dikur kishte qenë azilkërkuese në Suedi ndërsa sot është emëruar si kryetarja e dytë e komunës më të madhe.

“Dikur azilkërkuese në Suedi, dhe sot e emëruar në një post drejtues pikërisht në Suedi. Blerta Hoti merr timonin e komunës së dytë më të madhe në Suedi, Göteborg. Urime Blerta!“, ka përfunduar Pacolli.


Shpërndaje artikullin