image Ata që shajnë janë miq më të mirë - Sinjali

Ata që shajnë janë miq më të mirë

news image

Nga fëmijëria kemi mësuar se sharjet janë të këqija dhe nuk duhet përdorur ndaj dikujt. Por a ju kujtohet hera e parë që keni dëgjuar një nga miqtë tuaj duke sharë? Me shumë mundësi kjo ju afroi pak më shumë pranë tij.

Sharja mund të jetë një veprim i pavullnetshëm. Një studim zbuloi se dikush që shan ka më shumë të ngjarë të jetë i pafiltruar, i sinqertë dhe më pak të ngjarë të censurojë veten.

Sharja e mallkimi mund të jenë dëshmi se një person po thotë mendimin e tij të sinqertë dhe nuk filtron veten ose pikëpamjet e tij, gjë që llogaritet si një tipar i vlefshëm për një mik. Ndonjëherë kemi nevojë për një mik që të na tregojë atë që duhet të dëgjojmë, e jo atë që duam të dëgjojmë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin