image Artan dhe Arnold Balla, dy vëllezërit shqiptarë hyn në Librin e Rekordeve Guinness

Sporte të tjera

Artan dhe Arnold Balla, dy vëllezërit shqiptarë hyn në Librin e Rekordeve Guinness

news image

Artan dhe Arnold Balla janë dy vëllezërit shqiptarë që kanë pasion akrobacinë. Ata morën pjesë në talent show-n e njohur në të gjithë botën “America’s Got Talent” dhe falë një performance të jashtëzakonshme morën duartrokitjet e publikut të gjerë dhe tre “PO” nga juria.

Epo duket se sukseset e tyre nuk kanë ndaluar aty.

Dy vëllezërit shqiptarë, kanë bërë histori duke vendosur një rekord botëror për kohën më të gjatë të qëndrimit në ekuilibër me sy të mbyllur, në një cilindër. Për këtë ata janë certifikuar nga “Guinness World Records”.

Rekordi u vendos në Times Square në NeW York, ku morën vëmendjen e të gjithëve! Arnold dhe Artan Balla regjistruar rekordin 61,95 sekonda.

/GazetaSinjali/