image Arsyet kryesore pse nuk e keni gjetur ende dashurinë e jetës
[wp-story id="814678"]

Modë & Stil

Arsyet kryesore pse nuk e keni gjetur ende dashurinë e jetës

news image

Nëse e gjeni veten në situatën ku mikeshat tuaja lavdërohen për jetën e tyre martesore çdo ditë dhe vazhdimisht flasin se sa e përsosur është dashuria e tyre, ndërsa jeni ende vetëm, duhet të keni pyetur veten të paktën një herë – çfarë nuk shkon me mua?

Ne duhet t’ju themi menjëherë se nuk është problem, por ekziston një mundësi e shkëlqyeshme që, pas një periudhe të gjatë të jetës vetëm, të keni zhvilluar një fobi nga lidhja me një person tjetër.

Ju keni pasur dëshirë për lirinë dhe pavarësinë tuaj, kështu që tani ju mund të ndjeni nevojën për një partner dhe një marrëdhënie më të qëndrueshme, mendoni se duhet të ndryshoni për të gjetur një shpirtmirë.

Megjithatë, e vetmja gjë që duhet të ndryshoni është qëndrimi dhe hapja ndaj mundësive të reja dhe njerëzve të rinj.

Gjërat e mëposhtme tregojnë se ju keni një fobi nga lidhja dhe se kjo është arsyeja kryesore pse jeni ende vetëm.

-E keni të vështirë të përkushtoheni

Ndërsa jeni të përkushtuar për punën, praktikoni dhe mësoni një gjuhë të huaj pa vështirësi, përkushtimi ndaj një personi tjetër duket si një kufizim në lirinë tuaj. Nuk ka pse të jetë kështu. Ju jeni që përcaktoni se sa i jepni vetes dhe në çfarë mënyre, është e rëndësishme vetëm që ta gjeni personin me ritmin tuaj.

– Ju gjithmonë zgjidhni djalin e gabuar

Kërkimet kanë treguar që shumë femra në mënyrë të ndërgjegjshme “bien” për djem të këqij vetëm për shkak të frikës nga lidhja. Prandaj, thuaji ‘jo’ këtij lloji djaloshi për herë të dytë.

– Keni frikë se do t’ju lënë

Fatkeqësisht, kjo shpesh është për shkak të së kaluarës. Sidoqoftë, ajo që duhet të kuptoni është se nuk ka dy nga të njëjtët njerëz në botë dhe se ndonjëherë ia vlen të rrezikohet dhe madje nëse rezultati më i keq është një zemër e thyer.

– E konsideroni veten një person që nuk është për lidhje

Kjo shpesh rezulton nga pasiguria dhe mungesa e besimit. Ju padyshim ndiheni se nuk keni asgjë për t’i dhënë personit tjetër, gjë që nuk është e vërtetë. Sidoqoftë, nëse ky është rasti, së pari duhet të punoni vetë dhe vetëm atëherë të filloni një romancë më serioze.