image Apple ka një përditësim të rëndësishëm për përdoruesit e iPhone
[wp-story id="814678"]

Telefona

Apple ka një përditësim të rëndësishëm për përdoruesit e iPhone

news image

Apple ka lëshuar një alarm urgjence për të gjithë përdoruesit dhe ju nuk duhet ta injoroni atë.

Kompania ka lëshuar iOS 16.1.1, një përditësim i rëndësishëm që rekomandon të zbatohet nga të gjithë përdoruesit e iPhone.

Ai përmban rregullime sigurie të krijuara për të ndaluar hakerët të marrin kontrollin e iPhoneit duke ekzekutuar kode të rrezikshme.

/GazetaSinjali/