image Afër 200 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Shëndetësi

Afër 200 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

news image

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se janë rreth 189 raste aktive me koronavirus në Kosovë, shkruan Gazeta Sinjali.

Gjatë 24 orëve nuk është shënuar asnjë vdekje si dhe janë shëruar 17 persona.

Raste të reja janë regjistruar gjithsej 38.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "COVID19 BASHKE IA DALIM! Të vaksinuar brenda 24 oreve 53 REPUBLIKAE KOSOVES MINISTRIAESHENDETESISE Të vaksinuar me nje dozë Doza te administruara nẽ total 903.382 1.830.333 Tẽ vaksinuar me dy doza PERDITESIMI FUNDIT 24 QERSHOR, 2022 Testime brenda 24 oreve 823.653 Doza tẽ treta/perforcuese 208 103.112 Raste pozitive Vdekje 38 Pozitiviteti rasteve Tẽ sheruar 18.26% 26% 17 Raste aktive 189"

/GazetaSinjali/