image 99% e votave të numëruara, Golob po fiton zgjedhjet në Slloveni
[wp-story id="814678"]

Evropë

99% e votave të numëruara, Golob po fiton zgjedhjet në Slloveni

news image

Pas numërimit të 99 për qind të votave, partia Lëvizja e Lirisë është në krye (34% dhe 40 vende), e ndjekur nga SDS (23.7%, 28 mandate), NSi (6.9%, tetë mandate), SD (6, 6 %, 7 mandate) dhe e majta (4.3% dhe 5 mandate).

Në total u hodhën 1,154,000 fletë votimi dhe më shumë se 10,000 ishin të pavlefshme, sipas rezultateve të pjesshme jozyrtare të Komisionit Kombëtar të Zgjedhjeve. Kanë mbetur ende të numërohen votat e ardhura nga jashtë.

/GazetaSinjali/