image 90 aktakuza kundër 102 personave për 24 orë

Drejtësi

90 aktakuza kundër 102 personave për 24 orë

news image

Gjatë 24 orëve të fundit sipas raportit 24 orësh të Prokurorit të Shtetit, nga prokuroritë themelore janë ngritur 90 aktakuza kundër 102 personave. Gjithashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar tetë persona të dyshuar si dhe janë paraqitur shtatë kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tetë personave.

Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 orëve të fundit, nga prokuroritë themelore janë ngritur nëntëdhjetë (90) aktakuza, kundër njëqindedy (102) personave. Gjithashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar tetë (8) persona të dyshuar, si dhe janë paraqitur shtatë (7) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj tetë (8) personave dhe dy (2) kërkesa për paraqitje në stacion policor, ndaj dy (2) personave të dyshuar.”, bëhet e ditur në komunikatën e dërguar për media./Sinjali/