image 60 mijë aplikime për shtesat e fëmijëve - Sinjali

60 mijë aplikime për shtesat e fëmijëve

news image

60 mijë aplikime për shtesat për fëmijë janë bërë deri tani, njofton Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve.

Aplikimi është i hapur për të gjithë fëmijët e lindur në periudhën 2015-2021 nga 11 shtatori i këtij viti, shkruan Gazeta Sinjali.

Siç është njoftuar më parë nga kjo ministri, lehonat do të marrin nga 170 euro ndërsa, fëmijët e moshës 0-24 muaj, nga 20 euro në muaj.

Aplikimi mund të bëhet në këtë link: https://ekosova.rks-gov.net/Security/Index?./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin