image 6 punonjës dalin pozitivë me koronavirus, shkolla fillore në Kamenicë mësimin e vazhdon online
[wp-story id="814678"]

Arsim

6 punonjës dalin pozitivë me koronavirus, shkolla fillore në Kamenicë mësimin e vazhdon online

news image

5 mësimdhënës dhe 1 punëtor i stafit teknik kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në shkollën fillore “Abdullah Krashnica” në Koretin të Kamenicës, shkruan Gazeta Sinjali.

Si rezultat i kësaj, Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që kjo shkollë të kalojë në mësim online.

Gazeta Sinjali ka siguruar vendimin e ministrisë së Shëndetësisë të cilin mund ta shihni më poshtë. /Gazeta Sinjali/