image 213 raste aktive me koronavirus në Kosovë

Shëndetësi

213 raste aktive me koronavirus në Kosovë

news image

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se janë 213 raste aktive me koronavirus në Kosovë, shkruan Gazeta Sinjali.

Gjatë 24 orëve të fundit nuk është shënuar asnjë vdekje si dhe janë shëruar 25 persona.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "COVID19 BASHKE IA DALIM! Tề vaksinuar brenda 24 oreve 66 REPUBLIKAE KOSOVES MINISTRIA SHENDETESISE Tẻ vaksinuar me njẽ doze Doza tẽ administruara nẽ total 903.382 1.830.399 Tẽ vaksinuar me dy doza PERDITESIMI FUNDIT 25 QERSHOR, 2022 Testime brenda 24 orève 823.674 Doza tẽ treta/pèrforcuese 346 103.144 Raste pozitive Vdekje 49 Pozitiviteti rasteve Tẻ sheruar 14.16% 25 Raste aktive 213"

Raste pozitve janë shënuar gjithsej 49.

/GazetaSinjali/