image 2 shkurt 2020: Numerologët pohojnë se kjo është një ditë e përmbushjes së dëshirave

Studim/ 2 shkurt 2020: Numerologët pohojnë se kjo është një ditë e përmbushjes së dëshirave

news image

Sot ju keni një mundësi të veçantë për të përmbushur të gjitha dëshirat tuaja. Data – 2 shkurt 2020 është një ditë jashtëzakonisht e mbarë, shkruan Lovesens.

Sipas numerologëve, kjo ditë është vërtet magjike për energjinë e grave. Një seri me numra 2-2-2-2 ndodh vetëm një herë në një mijë vjet, kështu që ne besojmë se magjia nuk duhet të humbasë dhe që mund të zbulojë disa sfera të reja magjike të jetës sonë.

Meqenëse është e mbushur me energjinë e Jupiterit, 2 shkurti gjithashtu do të sjellë energji të mirë për burrat, por gratë do të kenë mbështetjen e Universit në këtë ditë për të krijuar mrekulli të vërteta dhe të mrekullueshme. Është e rëndësishme vetëm të marrësh një moment dhe të kanalizosh atë energji në mënyrën e duhur.

Gjithçka fillon të ndryshojë në përputhje me energjinë dhe intuitën unike femërore. Ja se si të përdorni më mirë magjinë 2.2.2020. dhe seria e numrave 2-2-2-2:

1. Dita e përsosur për të vizualizuar, ëndërruar dhe dëshiruar. Imagjinoni se dëshirat tuaja janë realizuar, bëjeni ata të vetëdijshëm dhe zgjoni shqisat tuaja. Vizualizimi do të ketë fuqi të madhe në këtë datë.

2. Falni të gjithë ata që ju kanë lënduar në të kaluarën dhe lejoni që ata të lënë kujtimet dhe shpirtin tuaj. Ju nuk keni nevojë për më shumë njerëz dhe emocione toksike që ju ngarkojnë. Tani është thelbësore që të pastroni shpirtin tuaj.

3. Lëshoni ndjenjat negative dhe jini gati të kërkoni falje. Pastroni karmën tuaj.

4. Largoni zilinë, xhelozinë dhe zgjidhni mjetet në rrugën tuaj drejt suksesit.

5. Ndihmoni të tjerët, mbështetni ata dhe bëni vepra të mira.

Viti mund të jetë një ditë e fillimit të ri ose një hap drejt jetës që ju dëshironi. /Gazeta Sinjali/