image ​KFOR dhe EULEX me ushtrime të përbashkëta - Sinjali

​KFOR dhe EULEX me ushtrime të përbashkëta

news image

Njësia e Specializuar Shumëkombëshe Italiane (MSU), ka zhvilluar të premten një ushtrim të përbashkët me misionin e Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë (EULEX). Si fokus ka qenë kontrolli i turmës.

KFOR-i përmes një njoftimi ka treguar se vazhdon të ndihmojë në ruajtjen e një mjedisi të qetë e të sigurt dhe liri të lëvizjes për të gjithë njerëzit.

“KFOR-i operon në koordinim të ngushtë me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in, në përputhje me tri shtresat e reagimit për sigurinë”, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin