LEXO EDHE

Vlora Spanca zgjidhet Auditore e Përgjithshme e Kosovës, opozita nuk e mbështet se është motra e këshilltares së Kurtit

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet