LEXO EDHE

Shitën djathin në vlerë të 800 eurove që e vodhën në një fshat të Pejës, në pranga të Policisë dy të rinj

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet