LEXO EDHE

Sami Lushtaku përsëri i shkel masat antiCOVID, mbledh dhjetëra persona në një shtëpi të Skenderajt

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet