LEXO EDHE

“Robtë t’i q****, edhe kuzhinierën ta q*”/ Gjuha fyese e poshtruese e zyrtarëve policorë në Prizren

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet