Preket edhe Peja me koronavirus, shënohet rasti i parë

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar sot që pas 89 testeve të bëra në Laboratorin Mikrobiologjik, 8 raste kanë rezultuar pozitiv me virusin Covid-19, ku një nga ta është me vendbanim nga Peja. Nga fshati Studime të Vushtrrisë janë 4 të infektuar, 3 nga Prishtina dhe 1 nga Peja, thotë Instituti i Shëndetit. “Rastet … Vazhdoni me leximin e Preket edhe Peja me koronavirus, shënohet rasti i parë