LEXO EDHE

“Kjo gjykatë është armike e vajzave”, objekti i Gjykatës në Pejë mbulohet me grafite pas aktgjykimit për rastin e dhunimit të 15-vjeçares

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet