LEXO EDHE

“Ka me ju vra, edhe vëllezërit ka me t’i mbytë”, burri sulmon me pjata dhe kërcënon me vrasje gruan në Veternik

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet