LEXO EDHE

Flet për Sinjalin avokati të cilit gardianët ia gjetën telefonin në çantë: Nuk kam tentuar ta fusë brenda, nuk do ta bëja kurrë në jetë

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet