LEXO EDHE

Ekskluzive: Gjatë zbatimit të urdhëresës për bastisje në Prishtinë, policia has në rezistencë, detyrohet të përdorë armën ndaj të dyshuarit i cili plagoset rëndë

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet