LEXO EDHE

Dorëzohet në polici i dyshuari për vrasjen e 15-vjeçarit dhe plagosjen e babait të tij mbrëmë në Drenas

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet