LEXO EDHE

Dyshohet për ndotje të ujit në Kaçanik, banorëve të disa fshatrave iu bëhet thirrje ta vlojnë ujin

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet