image Zona Ekonomike në Lumadh të Vushtrrisë merr "dritën e gjelbër" - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

106.914

Të shëruar

99.628

Të vdekur

2.225

Zona Ekonomike në Lumadh të Vushtrrisë merr “dritën e gjelbër”

news image

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka bërë të ditur se procesi i vendosjes së bizneseve në Zonën Ekonomike në Lumadh është vlerësuar si plotësisht në përputhje me ligjin nga dy ministritë e linjës, MAPL dhe MINT, transmeton Gazeta Sinjali.

Ai bëri të ditur se komuna do të vazhdoj me procedimin e nënshkrimit të kontratave me subjektet fituese.

Të dashur qytetarë të Vushtrrisë, Procesi i vendosjes së bizneseve në Zonën Ekonomike në Lumadh është vlerësuar si…

Posted by Xhafer Tahiri on Saturday, 1 May 2021

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin