image “Na jemi me juve dhe Albinin, Zoti ju bekoftë” - momenti kur çifti nga Norvegjia i dhuron lule presidentes - Sinjali

“Na jemi me juve dhe Albinin, Zoti ju bekoftë” – momenti kur çifti nga Norvegjia i dhuron lule presidentes