image Mërgimtari dëmtoi hapësirën publike të sapo ndërtuar në Pejë duke bërë "drifta", Policia e identifikon dhe ia sekuestron veturën - Sinjali

Mërgimtari dëmtoi hapësirën publike të sapo ndërtuar në Pejë duke bërë “drifta”, Policia e identifikon dhe ia sekuestron veturën