image Kurti "fajëson" Rusinë dhe Kinën, e pranon se Kosova e ka të vështirë të sigurojë vaksina antiCOVID. - Sinjali

Kurti “fajëson” Rusinë dhe Kinën, e pranon se Kosova e ka të vështirë të sigurojë vaksina antiCOVID.