image Kosnett: Jam i kënaqur me rezultatin e zgjedhjeve, Kurti e Osmani kanë vizion dhe janë energjik - Sinjali

Kosnett: Jam i kënaqur me rezultatin e zgjedhjeve, Kurti e Osmani kanë vizion dhe janë energjik