image Haxhi Krasniqi: E ndjej obligim që këta tituj t'i dërgoj në Prekaz, te varrezat e Jasharajve - Sinjali

Haxhi Krasniqi: E ndjej obligim që këta tituj t’i dërgoj në Prekaz, te varrezat e Jasharajve

Haxhi Robin Krasniqi: E ndjej obligim që këta tituj t'i dërgoj në Prekaz, te varrezat e Jasharajve

Haxhi Robin Krasniqi: E ndjej obligim që këta tituj t'i dërgoj në Prekaz, te varrezat e JasharajveKampion brenda dhe jashtë ringut❤️🏆

Gepostet von Sinjali am Donnerstag, 15. Oktober 2020